ביטוח מסעדות ובתי קפה הוא ביטוח תפור לתחום המסעדנות. לבעלי מסעדות, בתי קפה.
באופן כללי, ניהול עסק אינו משימה קלה, וניהול מסעדה או בית קפה הוא מאתגר במיוחד. סוג זה של עסק כולל ציוד יקר, הזמנת סחורות, תשלומי עובדים, תשלומי ספקים, מיסים והוצאות גדולות אחרות.
בכל פרט כזה בעסק יש לשקול את הסיכונים העומדים בפני בעל המסעדה ואת הביטוח שיש לקחת. במאמר זה נדון בביטוח מסעדות ובתי קפה שיכולים להגן עליך במצבים שונים.
ניתן לרכוש את הכיסוי כחלק מפוליסת הביטוח למסעדות ובתי קפה
להלן רשימת ביטוחים וביטוחים נוספים שכל בעל מסעדה צריך להכיר. בין אם אתה רוצה לקנות ביטוח לעסק שלך באופן בסיסי או מורחב, ידע הוא כוח. להלן רשימה של הרחבות ומבואות חשובים:
ביטוח ריהוט ציוד ותכולה
כפי שכבר אמרנו, הציוד במסעדות ובבתי קפה יקר מאוד, כולל תנורים, מכונות קפה, תנורים מסוימים, מקררים גדולים, כיסאות, שולחנות וכו '.
חשוב לדעת שניתן לרכוש ביטוח נכס לשריפות, אסונות טבע, רעידות אדמה, שיטפונות (נראה לאחרונה בישראל) וכו '. על ידי כיסוי התוכן, בעל המסעדה יוכל להפעיל את האסטרטגיה ולקבל החזר עבור המכשיר, כך שהוא יוכל לרכוש מכשיר חדש מבלי להסתכן בתזרים מזומנים.
ביטוח מבנה – מסעדות ובתי קפה
מבני מסעדות לביטוח מבנים ובתי קפה הם למעשה מגוון רחב של ביטוחים שיכולים לספק לכם הגנה כלכלית אם בניין המסעדה נכשל. גם אם מדובר בנכס המושכר לרכושו של מסעדה או בעל עסק. אם הבניין נפגע, יש לתקן אותו כדי להמשיך בעבודה היומיומית.
ביטוח צד ג' ללקוחות המסעדה ובתי קפה
ביטוח צד ג' יכול להגן על בעלי מסעדות מפני פגיעה ברכוש ורכוש של צד שלישי. זהו אחד הביטוחים החשובים ביותר שאתה צריך לקנות, מכיוון שתביעת נזיקין עשויה להשבית עסק בשל עלות התביעה הגבוהה.
זהו סוג של כיסוי שניתן להפעיל אם נגרם נזק לתושבים במסעדה. ייתכן שמדובר בלקוחות, ספקים וכל מי שנפגע בצורה כלשהי במסעדה ועליו לבקש גופות זרות והרעלת מזון מחברות ביטוח גדולות. המצב של הרעלת מזון חשוב, למשל במסעדות שמכינות מנות דגים (כמו מסעדות דגים או מסעדות סושי).
בנוסף, ביטוח צד ג 'מכסה את השריפה במסעדה ששרפה עסקים סמוכים. במקרה זה, תוכלו לכסות את פגיעת השכן באמצעות סעיף זה.
ביטוח חבות מעבידים – מלצרים, שפים ועוד.
ערבות זו יכולה להגן על המעסיק במקרים בהם עובד תובע אותו בגין פגיעה פיזית או נפשית בעובד ומוות האסור על ידי אלוהים. זהו תחום חשוב מאוד ורחב.
ביטוח אחריות מעביד מכסה את המצבים הבאים: עובד מביא נגדך תביעה בגין נזק עקיף. וגובה הפיצוי עולה על סכום הפיצוי ששולם לו במסגרת תוכנית הביטוח הלאומי.
מכיוון שכוח האדם של המסעדה משתנה באופן תדיר באופן טבעי. ניתן לרכוש ביטוח על בסיס השכר השנתי (דוח חודשי) או מספר העובדים. לפעמים אתה יכול לחסוך הרבה כסף על ידי מעבר בין אופציות. כך שסוכן ביטוח מנוסה בענף המסחרי יידע להנחות אותך במה שאתה צריך לעשות.
ביטוח אחריות מוצר – למסעדות המספקות שירותי משלוחים
אם אתם מספקים אוכל, חשוב לדעת שברגע שהאוכל עוזב את פני המסעדה. כיסוי מגן של צד שלישי (עם תוסף שנפגע במזון) כבר לא יהיה יעיל. לשם כך. סוכני ביטוח מקצועיים יספקו לכם ביטוח אחריות למוצר כתוספת לפעילות עסקית זו.
אובדן רווחים
כאשר אתה מבטח את מבנה המסעדה ואת פריטיה ושריפה מפרקת את העסק. אתה יכול לקבל פיצוי על פי סעיף ביטוח הבניין וביטוח פריטים. אך השאלה היא – אם אין ביטוח. מה יהיה הרווח שאתה צריך הרווחת? חַבָּלָה?
על פי דוח הרווח הגולמי של החודשים הקודמים. ביטוח אובדן הרווח של בעל המסעדה מאפשר לך לפצות אותך על כל ההכנסות שלא קיבלת בפרק זמן קבוע מראש.
במהלך תקופה זו תוכלו לשפץ ולשפץ את המסעדה. להמשיך לשלם כמו ארנונה, תשלומי ספקים ואף לשמור על שכר "כוננות" לעובדים עד שהם חוזרים לעבוד.